Cultura

Pelerinaj cultural la Viena

today19 October 2022 13

Background
share close

Pelerinaj cultural la Viena

În data de 23.10.2022, începând cu ora 18,00, RTV Unirea Internațional vă invită să participați la un pelerinaj cultural de excepție. Unde se va desfășura acest unic eveniment? La Biserica „Pogorârea Sfântului Duh și Sfântul Ștefan cel Mare”, Viena. În acest loc, cu o deosebită încărcătură spirituală, se vor aduna, spre a împărtăși din sufletul și creația lor literară, publicistică și artistică, numeroși oameni de cultură din România și nu numai.

Pelerinajul cultural din acest dulce octombrie are următoarele puncte de interes: „Caravana iubirii fără frontiere”, „Maica Domnului, nădejdea noastră”, „Odele MaramureșuluI”.

Vă așteptăm cu drag!

Written by: Echipa RadioTV Unirea

Rate it

Previous post

Nouati

PREMIILE FUNDAȚIEI NAȚIONALE PENTRU CIVILIZAȚIE RURALĂ „NIȘTE ȚĂRANI” EDIȚIA a XXIV

PREMIILE FUNDAȚIEI NAȚIONALE PENTRU CIVILIZAȚIE RURALĂ „NIȘTE ȚĂRANI” EDIȚIA a XXIV-a BUCUREȘTI 30 ianuarie 2022      Fundația Națională pentru Civilizație Rurală „NIȘTE ȚĂRANI”, consecventă principiilor sale de a evidenția și de a pune în lumină creațiile și realizările din diferite domenii care au în centrul atenției mediul rural și țăranul român, acordă premii unor personalități academice, universitare, culturale, literare, artistice, jurnalistice, din administrație sau mediul de afaceri care au contribuit la formarea și afirmarea în România a unui nou […]

today30 January 2022 46

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sponsori
0%