Presa

Durch glauben und Musik ins Licht kommen

today2 October 2020 35

Background
share close

Renumita mezzosoprană Mihaela Ungureanu-Binder își continuă turneul concertelor la Viena! După succesul concertului de la Markuskirche – Viena, artista va concerta de data aceasta la cunoscuta biserică romano-catolică PETERSKIRCHE din Viena alături de soprana Elise Charrel (Franța) și organista columbiană Ana Maria Ospina Ramirez.

După Toccata de J.S. Bach interpretată de organista Ana Maria Ospina Ramirez, cele două artiste vor interpreta arii, lieduri și duette semnate de compozitorii G.F. Händel, G.B. Pergolesi, W.A. Mozart, C. Frank, M. Batholdy.

Concertul are loc Marți: 6.10.2020, orele 19:00 la

Biserica romano-catolica Peterskirche-WIEN

Petersplatz

1010 Viena – AUSTRIA

Va asteptam cu drag!

Mihaela Ungureanu-Binder nascuta la 12 septembie 1964 la Brasov a inceput studiul la canto cu cele doua mezzosoprane de refetinta a Romaniei: Iulia Buciuceanu si Matha Kessler. Absolventa a Academiei de Muzica din Cluj-Napoca devine un nume de rezonanta internationala a anilor ´90. Mihaela Binder-Ungureanu e stabilita la Viena din 1996, unde si-a inceput cariera internationala la cea mai renumita Opera din Europa: Staatsoper Viena, iar mai apoi a devenit un nume de referinta pe toate scenele Vieneze:  Volksoper si Theater an der Wien. Artista Mihaela Ungureanu-Binder a fost invitata  pe toate scene mari europene; dar si in Japonia!  A colaborat cu cei mai renumiti dirijori: Claudio Abbado, Semyon Bychkov, Fabio Luisi, Adam Fischer, Seiji Ozawa, Riccardo Muti, Wolfgang Gröhs, John Fiore.

Mihaela Binder-Ungureanu  este invitata si pentru muzica vocal-simfonica: Mahler, Strauss, Schönberg, Wagner, Verdi, Brukner, Gioachino Rossini de Orchestrele Simfonice  Europene.

CD-urile, DVD-urile si aparitiile radio si de televiziune in Romania, Germania (ZDF, ARTE), Austria (ORF) si Japonia  stau marturie in cariera internationala a artistei.

Written by: Echipa RadioTV Unirea

Rate it

Previous post

Presa

,, Muzica populară românească este asemeni unei ape curgătoare”

,, Muzica populară românească este asemeni unei ape curgătoare” Interviu cu interpreta de muzică populară Camelia Ilea Redactor Cristina Oprea Cristina Oprea: Știu că sunteți cunoscută ca solistă, dar dacă v-ați defini ce ați spune despre Camelia Ilea? Camelia Ilea: „Caracterul frumos este ceea ce îl definește pe un om”. Plecând de la această premiză, sunt de părere că este cea mai importantă calitate pe care o poate avea un […]

today17 September 2020 157

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sponsori
0%