Presa

Comunicat de presă

today24 February 2020 19

Background
share close

Asociația Foto Club Arad în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad vă invită miercuri, 26 februarie 2020, ora 18, la deschiderea unui salon de fotografie.

La Sala Clio din Arad vor fi prezentate 53 de imagini realizate de către absolvenții cursului autorizat de specializare în fotografie organizat de asociația noastră.

Cei 8 autori sunt: Carmen Cristina Băbuțău, Cristian Borod, Roxana Patricia Brescan, Alexandra Cosma, Denis Alin Dițoiu, Silviu Cristian Hăidăuțu, Eryka Tuska, Andrei Petru Vlad.

Temele și subiectele surprinse în imagini de fiecare dintre absolvenți reflectă puțin și din personalitatea lor. Deși câțiva dintre ei sunt încă la început de drum sunt sigur că se vor dezvolta și perfecționa în anii ce vor veni. Felicitări celor care au absolvit acest curs și care au avut … curaj să arate publicului arădean fotografiile realizate până acum!

Cu ocazia acestui eveniment vor fi oferite diplome celor mai noi absolvenți ai cursului amintit mai sus.

Afișul a fost conceput de colega noastră Monica Szentes.

Asociația noastră organizează în continuare cursuri autorizate de fotografie, dar și cursuri de inițiere adulți, editare imagine, precum și altele, gratuite, pentru copii. Încă se mai găsesc câteva locuri pentru cei care doresc să afle o parte din tainele fotografiei.

Vă așteptăm !

Cu stimă,

Mircea O. Boran

Președinte

Asociația Foto Club Arad, fondat 1968

www.fotoclubarad.ro

tf. 0744863266

Written by: Echipa RadioTV Unirea

Rate it

Previous post

Presa

FECIOREASCA UNEI LANSĂRI DIN CUPTORIȘTE

Recent, și-a lansat a treisprezecea carte: „Poveștile lui Bace Toghiere”, cu un cuprins de zece povești, într-un atipic spațiu, neconvențional, într-o brutărie la ulița care duce înspre un pitoresc și încărcat de istorie cartier arădean, cu nume de romancier, ulița Liviu Rebreanu. Brutăria a căpătat personalitate, dar a devenit parte din noi, cultura imaterială, pentru că Fecioreasca, o asistență ad literam, a primit trei voci feminine totuși, la arsenalul decorului […]

today24 February 2020 4


Similar posts

Presa

Războiul Hamas, interviu cu prof. Ada Aharoni

Războiul Hamas - Israel, din 7 octombrie 2023 până în 10 ianuarie 2024   Interviu al jurnalistei Lucretia Berzintu cu prof. Ada Aharoni, fondatoare și președinte mondial al Forumului Internațional pentru Literatură și Cultură pentru Pace (IFLAC)   Hamas este o organizație teroristă islamistă palestiniană. Scopul său declarat este distrugerea […]

today26 January 2024 11

0%