Presa

COMUNICAT DE PRESĂ 2.

today16 September 2019 20

Background
share close

protejăm casa în care au locuit scriitorul Victor Eftimiu şi poetul Cezar Ivănescu!

Casa din Bucureşti, strada Silvestru nr. 50, sector 2, construită în anul 1894, în prezent monument istoric, este în pericol de a fi distrusă ca urmare a începerii construirii unui bloc în imediata apropiere.

Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni atrage atenţia opiniei publice asupra acestui caz, care însă este departe de a fi unic şi cere intervenţia imediată a autorităţilor competente pentru oprirea lucrărilor şi efectuarea unei analize aprofundate.

« Dorim ca politica urbanistică a Bucureştiului să ţină cont de valorile istorice şi culturale inestimabile existente prin eliminarea dezvoltării imobiliare haotice şi fără scrupule. » a declarat Cristian Bucur, preşedintele AJRP.

169 avenue Labrie

Laval, Quebec

H7N 3G5, Canada

Tel. +1.514.961.90.91

E-mail:

contact@ajrp.org

12 septembrie 2019

 

Biroul de presă al Asociaţiei Jurnaliştilor Români de Pretutindeni

Written by: Echipa RadioTV Unirea

Rate it

Previous post

Presa

Expoziţia de Echipament Internaţional pentru Apărare şi Securitate 2019

În perioada 10-13 septembrie a.c. la Complexul Expozițional ExCel (Londra, Anglia) se desfăşoară Expoziţia de Echipament Internaţional pentru Apărare şi Securitate 2019. Aceasta este cea mai largă expoziţie bianuală din lume de echipament pentru apărare şi securitate terestră, marină şi aeriană, care reuneşte cumpărători internaţionali şi experţi militari, furnizori de echipament, reprezentanţi de guverne şi forţe armate din numeroase ţări. Anul acesta au participat peste 1600 de expozanţi, şi un […]

today16 September 2019 8


Similar posts

Presa

Războiul Hamas, interviu cu prof. Ada Aharoni

Războiul Hamas - Israel, din 7 octombrie 2023 până în 10 ianuarie 2024   Interviu al jurnalistei Lucretia Berzintu cu prof. Ada Aharoni, fondatoare și președinte mondial al Forumului Internațional pentru Literatură și Cultură pentru Pace (IFLAC)   Hamas este o organizație teroristă islamistă palestiniană. Scopul său declarat este distrugerea […]

today26 January 2024 11

0%