Presa

Expoziţia de Echipament Internaţional pentru Apărare şi Securitate 2019

today16 September 2019 9

Background
share close

În perioada 10-13 septembrie a.c. la Complexul Expozițional ExCel (Londra, Anglia) se desfăşoară Expoziţia de Echipament Internaţional pentru Apărare şi Securitate 2019.

Aceasta este cea mai largă expoziţie bianuală din lume de echipament pentru apărare şi securitate terestră, marină şi aeriană, care reuneşte cumpărători internaţionali şi experţi militari, furnizori de echipament, reprezentanţi de guverne şi forţe armate din numeroase ţări.

Anul acesta au participat peste 1600 de expozanţi, şi un număr de peste 35 de mii de vizitatori.

Expoziţia este împărţită în zone pe cinci domenii cheie: aerospaţiu, terestru, naval, securitate şi mixt, iar în fiecare din aceste zone sunt prezentate cele mai noi sisteme şi echipamente.

OpenWorks Engineering şi SteelRock Technologies au prezentat SkyWall, primul vehicul integrat din lume cu sistem contra-dronă care combină perturbarea frecvenţei radio cu o pânză fizică spre a oferi o apărare extrem de eficientă împotriva dronelor care reprezintă un pericol pentru siguranţa publică. Marina Regală Britanică este prezentă cu mai multe vase de război, alături de Franţa, Olanda şi Belgia, vase care pot fi vizitate prin înregistrarea în prealabil.

Pe data de 11 septembrie s-au ţinut două minute de tăcere spre a comemora victimele atentatelor din S.U.A. din 11 septembrie 2001.

Zilnic au avut loc demonstraţii ale operaţiunilor maritime, iar vizitatorii pot asista la tehnologiile salvatoare de vieţi prin prezentări medicale live. La expoziţie participă 67 de state şi N.A.T.O. România a avut de asemenea prezentă la eveniment o delegaţie.

2019 reprezintă aniversarea a 20 de ani de existenţă a Expoziţiei de Echipament Internaţional pentru Apărare şi Securitate.

Written by: Echipa RadioTV Unirea

Rate it

Previous post

Presa

Festivalul Aviaţiei Mondiale 2019 de la Londra

În zilele de 4-6 septembrie a.c. în clădirea Business Design Centre din Londra (Anglia) a avut loc Festivalul Aviaţiei Mondiale 2019. Acesta este un târg anual foarte important din sfera aviaţiei şi al călătoriei la care participă reprezentanţi de la aeroporturi şi companii aeriene, furnizori de tehnologii, experţi de vârf, formatori de opinie, agenţi de călătorie, dezvoltatori de aplicaţii etc. La târg au fost prezente peste 200 de standuri expoziţionale […]

today16 September 2019 12


Similar posts

Presa

Războiul Hamas, interviu cu prof. Ada Aharoni

Războiul Hamas - Israel, din 7 octombrie 2023 până în 10 ianuarie 2024   Interviu al jurnalistei Lucretia Berzintu cu prof. Ada Aharoni, fondatoare și președinte mondial al Forumului Internațional pentru Literatură și Cultură pentru Pace (IFLAC)   Hamas este o organizație teroristă islamistă palestiniană. Scopul său declarat este distrugerea […]

today26 January 2024 12

0%