Presa

Visul vieții sănătoase la Viena

today20 June 2015 21 1

Background
share close

Este o mare onoare pentru mine să scriu și în această săptămână despre o pesonalitate din Sighetu Marmației, care face cinste acestui oraș și pe care l-am întâlnit în această țară a valsului, venit doar pentru câteva zile. Nu se afla la Viena în concediu ci pentru a face cunoscute produsele „Regenerol”, al cărui inventator este. Domnul doctor Vasile Bodnar din Sighetu Marmației, este totodată președintele Asociației Medicilor și Farmaciștilor Asklepys, președintele al Asociației pentru  Apărarea Drepturilor omului și președintele Asociației Cultural Umanitare ,,Franco-Române Dacia Mediteranee,,. În calitatea de intelectual român cunoscător al occidentului a căutat să reprezinte societatea românească în occident la valoarea sa reală și totodată să ajute cu toate posibilitățile sale la integrarea României în structurile europene.

Cremele regeneratoare Regenerol sunt etichetate de pacienți drept „Regele întineririi”, fiind cea mai complexă cremă regeneratoare din lume, care se adresează regenerării feței – Cosmetic, regenerării gingiilor – Gingival, tratamentul vaginitei atrofice pruriginoase, a hemoroizilor cât și a organelor genitale externe la bărbați în sterilitate sau impotență – regenerol Intim și protectorul articulațiilor – regenerol Reumatic.

La întruniririle organizate la Viena și la Wiener Neustadt, unde doctorul Bodnar a prezentat produsele Regenerol, speranța celor prezenți pentru o viață sănătoasă a crescut simțitor. Domnul doctor Vasile Bodnar ne mărturisește:

“Cu aleasă stimă îmi face plăcere să mă prezint pentru a ști ce român vă vorbește și cu ce scop. Am publicat ca inițiativă medicală în Revista Medica Academică – Tratamentul Modern al Algiilor pelviene de cauza necunoscută, Zona zoster și Psoriazis cât și Regenerarea Tegumentului Feței – lucrarea publicată la Congresul Internațional Anti- Aging din București. Pe această cale  îmi exprim mulțumirile alese Doamnei Elena Rutner, care a insistat să-mi reprogramez vizita la Viena după o întâlnire de mare succes de la Bruxelles unde 5 zile  am consultat și tratat zeci de pacienți cu  bolile la care n-au avut rezolvare în clinicile din Bruxelles sau și în altă parte, iar cremele Regenerol au depășit cu vânzările toate mărcile cunoscute românești. Astfel joia trecută, 11 iunie 2015, am descălecat la Viena cu echipa mea  și soția unde am fost primiți regește de prietena noastră Elena, supunându-ne la un regim superb de hidratare, remineralizare, energizare și informare la superlativ a tuturor frumuseților vieneze.

În acest peisaj superb de aspirare a frumosului  a venit și momentul confruntărilor cu bolile și purtătorii acestora într-o multitudine de întâlniri, care mi-au adus bucuria de a aduce pe tărâmurile civilizate ale Vienei darul meu medical, fericind pe cei cu probleme nerezolvate până în prezent: psoriazis de ani de zile, dureri articulare nerezolvate, picioare dureroase, riduri, cicatrici faciale, la care într-un mediu absolut superior s-a facut o prezentare, după care s-a trecut la tratamente. În ziua urmatoare am repetat tratamentele, având bucuria să constat imbunătătirea simtomelor care n-au cedat de ani de zile. Acțiunile noastre au continuat la Sala de Conferință organizată de Dr. Samuel – un mare iubitor de oameni, la care au participat cetățeni austrieci cât și români, într-un climat știintific, profesionist, unde s-au prezentat rezultatele deosebite ale cercetărilor noastre soldate cu bucuria aprecierilor participanților. Sunt fericit să spun că această față a binelui, a frumosului, a omeniei și umorului romanesc au imbrăcat superb știinta și binele medical și totodată mi-a fundamentat ideea că romanul este un personaj mondial superb care colorează peisajul naționalităților aducând calitate umană deosebită“.

Dr. Vasile Bodnar

 

Dr. Vasile Bodnar, Elena Rutner, Dr. Samuel
Antoneta Bodnar, Dr. Vasile Bodnar, Adriana Tăut

Vă mulțumim domnule doctor Vasile Bodnar în primul rând pentru calitatea de un bun român, un renumit medic, un om deosebit, care dă speranțe celor care poate nu mai aveau speranțe și vă așteptăm cât mai curând din nou pe meleagurile Austriei.

Ioan Godja – RTV Unirea

Written by: Echipa RadioTV Unirea

Rate it

Previous post

Presa

Maria Tanase – Pasarea maiastra

Celebritati din România Preambul:   Doresc sa prezint cititorilor nostri, la rubrica Celebritati din România, comentarii despre viata si activitatea de creatie a unor personalitati (uitate, uneori, pe nedrept), care s-au remarcat prin geniul si prin talentul lor, lasând posteritatii adevarate capodopere artistice – în domeniile artelor plastice, cercetarii stiintifice, literaturii, muzicii –, pentru ca noi, cei de azi, si generatiile viitoare, sa ne putem pleca fruntea, cu recunostinta, în […]

today19 June 2015 11


Similar posts

Presa

Războiul Hamas, interviu cu prof. Ada Aharoni

Războiul Hamas - Israel, din 7 octombrie 2023 până în 10 ianuarie 2024   Interviu al jurnalistei Lucretia Berzintu cu prof. Ada Aharoni, fondatoare și președinte mondial al Forumului Internațional pentru Literatură și Cultură pentru Pace (IFLAC)   Hamas este o organizație teroristă islamistă palestiniană. Scopul său declarat este distrugerea […]

today26 January 2024 11

0%