Presa

SPECIAL: Expoziţia IFSEC International 2019 de la Londra

today16 September 2019 3

Background
share close

În zilele de 18-20 iunie a.c. la Complexul Expozițional ExCel din Londra (Anglia) a avut loc IFSEC International 2019, cea mai mare expoziţie în domeniul securităţii din Europa.

 

 

 

 

 

IFSEC s-a desfăşurat alături de FIREX International, expoziţie dedicată tehnologiilor şi produselor pentru prevenirea şi stoparea incendiilor, şi alături de expoziţia dedicată pentru prevenirea accidentelor la locul de muncă, acordarea primului ajutor în caz de accident, şi expoziţia pentru administrarea serviciilor, inclusiv în legătură cu tot ce aparţine de administrarea clădirilor, construcţiilor, protecţiei şi siguranţei persoanelor şi a informaţiei.

Au avut loc numeroase seminarii şi ateliere de lucru dedicate siguranţei şi prevenirii accidentelor la locul de muncă. Au fost prezentate sisteme de securitate şi produse pentru protejarea spaţiilor, inclusiv supravegherea video a perimetrelor, dar şi pentru protejarea datelor împotriva atacurilor cibernetice.

Un alt moment interesant în cadrul IFSEC a fost Competiţia Instalaţiei de Securitate a Inginerilor Viitorului la care au participat peste 60 de ingineri tineri în echipe de câte doi. Primele cinci echipe vor fi invitate la ceremonia acordării a Premiilor de Excelenţă în domeniul Securităţii şi Prevenirii Incendiilor, pe data de 20 noiembrie a.c. la care vor fi anunţaţi câştigătorii.

IFSEC International 2019 a reunit peste 500 de expozanţi care au etalat 10 000 de produse, un număr de peste 27.000 de vizitatori din toate domeniile, instalatori, distribuitori, integratori, consultanţi, producători, oameni de afaceri, presă, care au avut ocazia să experimenteze cele mai noi inovaţii tehnologice din sfera securităţii.

Corespondent: Tatomir Ion-Marius

 

Written by: Echipa RadioTV Unirea

Rate it

Previous post

Presa

SPECIAL: Spectacolul Regal Bath & West

În zilele de 29 mai-1 iunie a.c., pe o suprafaţă întinsă în apropierea oraşului Shepton Mallet, Anglia, are loc Spectacolul Regal Bath & West (Royal Show Bath & West), un eveniment special dedicat celebrării numeroaselor aspecte ale vieţii rurale şi fermelor din Vestul Angliei. Au fost amplasate numeroase corturi care adăpostesc standuri cu diferite produse, de la produse de apicultură la brânzeturi felurite, cidru local, dulciuri, produse artizanale, haine, pălării. […]

today31 May 2019 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sponsori
0%