Presa

Salonul Ars Fotografica 2020 – Ediția XX

today2 September 2020 18

Background
share close

International Photo Salon Ars Fotografica – Arad, Romania 2020, 20th edition

Asociația Foto Club Arad (fondată în 1968) vă invită să participați la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2020, Ediția a XX-a. 

Secțiunile din acest an sunt: liber color şi liber monocrom.

Salonul se desfășoară sub patronaj AAFR nr. 012/2020 , FCA nr. 1/2020 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică. Mulțumim Varadinum Oradea pentru premiile oferite suplimentar la secțiunea color.

Vor fi oferite câștigătorilor un număr total de 30 de premii precum și trofeul Best Author acordat de Foto Club Arad.

Ultima zi de primire a fotografiilor este 20 Septembrie 2020, iar vernisajul și acordarea premiilor vor avea loc în data de 28 octombrie 2020 la Sala Clio a Complexului Muzeal din Arad.

Cu ocazia acestui salon, împreună cu Centrul Cultural Județean Arad, respectiv Consiliul Județean Arad, vom tipări un catalog care va fi oferit câștigătorilor. Catalogul va avea și o variantă digitală care va putea fi descărcată după vernisaj.

Taxa de participare este de 40 lei sau 10 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanți vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu președintele clubului Mircea Boran (mirceaboran@gmail.com).

Written by: Echipa RadioTV Unirea

Rate it

Previous post

Presa

Omul de radio Ion Ghiţulescu a împlinit 90 de ani

Jurnalistul şi omul de radio Ion Ghiţulescu s-a născut la 27 august 1930, la Bucureşti. A parcurs studiile liceale la Colegiul Naţional „Sfântul Sava”, pe care le-a absolvit în anul 1949. A practicat baschet și rugby, în sportul cu balonul oval ajungând până în lotul național de juniori, dar a abandonat după ce unul dintre marii jucători ai României, Rene Chiriac, i-a provocat o fractură la picior, ce a urmat […]

today28 August 2020 5


Similar posts

Presa

Războiul Hamas, interviu cu prof. Ada Aharoni

Războiul Hamas - Israel, din 7 octombrie 2023 până în 10 ianuarie 2024   Interviu al jurnalistei Lucretia Berzintu cu prof. Ada Aharoni, fondatoare și președinte mondial al Forumului Internațional pentru Literatură și Cultură pentru Pace (IFLAC)   Hamas este o organizație teroristă islamistă palestiniană. Scopul său declarat este distrugerea […]

today26 January 2024 11

0%