BUN venit

radio tv unirea

Știri

Noutăți din lumea intreagă sociale, politice, educative.

Muzică

Ascultați cu noi melodiile preferate de acasă alături de noi.

Emisiuni

Emisiuni educative, analize, interactive alături de ascultători

Despre noi

Suntem o sursă de informații locale și regionale de încredere, servind comunitatea din Diaspora românească. De la știri de ultimă oră și evenimente culturale, până la reportaje speciale și interviuri exclusive, suntem aici pentru a vă ține la curent cu tot ce se întâmplă în jurul nostru.

Radio TV Unirea este o instituție media cu o bogată tradiție în furnizarea de știri și programe de divertisment de cea mai înaltă calitate. Cu sediul nostru central în Wiener Neustadt în Austria, ne străduim să fim vocea comunității, să reflectăm diversitatea ei și să promovăm valorile locale.

 

Știri Locale și Regionale

Fie că este vorba despre evenimente politice, economice sau culturale, echipa noastră dedicată de jurnaliști și reporteri este mereu pe fază pentru a vă aduce cele mai proaspete și relevante informații. De la știri de ultimă oră la analize de profunzime, vă ținem la curent cu tot ce contează

Programare Variată

Cu o gamă variată de programe radio și TV, ne străduim să satisfacem toate gusturile și interesele publicului nostru. De la emisiuni de știri și talk-show-uri la emisiuni de divertisment și culturale, avem ceva pentru fiecare. Și nu uitați să verificați și podcasturile noastre, pentru a putea asculta emisiunile preferate oricând și oriunde.

Implicare Comunitară

Suntem mai mult decât o simplă instituție media. Suntem parte din comunitatea noastră și ne angajăm să contribuim la îmbunătățirea ei. Organizăm și promovăm evenimente locale, susținem inițiativele civice și caritabile și promovăm valorile de solidaritate și înțelegere în rândul cetățenilor noștri.

Mulțumim că ați ales să vizitați site-ul Radio TV Unirea. Ne angajăm să vă oferim cele mai bune programe și informații, într-o manieră transparentă și echidistantă. Continuați să ne urmăriți pentru a fi mereu la curent cu tot ce se întâmplă în lumea noastră. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Vă invităm să rămâneți conectați cu noi prin intermediul site-ului nostru, dar și al rețelelor noastre sociale. Suntem întotdeauna deschiși la sugestii, întrebări și feedback de la publicul nostru. Așteptăm cu nerăbdare să vă auzim și să colaborăm pentru a face Radio TV Unirea o sursă și mai bună de informații și divertisment pentru comunitatea noastră.

Sponsorii noștrii

Partener media

BD WEBDESIGN WIEN

Oferă serviicii complete de webdesign, grafică, SEO.

Mai  multe informații

https://www.bdwebdesign.at

0%