Presa

Impresii Conferința a 9-a UNIFERO – JUPITER RO 2016

today29 September 2016 35

Background
share close

Învățăm, vă iubim și trăim bucuria unei întâlniri de suflet. Va mulțumesc în numele Administrației Prezidentiale pentru tot ce faceți pentru a țese legăturile între toți românii, indiferent unde trăiesc. Cu mult drag, Sandra PRALONG, Consilier Prezidențial pentru Diaspora

În UNIFERO învățăm să ne valorizăm ca oameni “ai cetății”, să gândim ce este mai bine pentru comunitățile noastre și cum să realizăm acest “mai bine”. Mulți ani înainte, mult succes marii familii UNIFERO! Prof. Paraschiva ABUTNĂRIȚEI, Vatra Dornei.

Femeia, Marea Neagră și UNIFERO, triunghiul echilateral ce demonstrează perfecțiunea. Felicit echipa organizatoare a celei de a 9-a Conferințe Internaționle UNIFERO, felicit Doamna, femeia, soția, mama, președinta Smaranda LIVESCU pentru moderarea intregii conferințe, pentru felul în care ne-a primit, valorizat și provocat! Succes întregii echipe UNIFERO din care facem parte și noi de acum, felicit familia UNIFERO! Mulțumim pentru ce am primit, am descoperit, învățat și împărtășit! Cu aleasă considerație, Prof. Elena CRISTA, Școala Gimnazială ”Mihai PEICU”, Reșița Prof. Sorina GROZA, Școala Gimnazială ”Voiteg”, Timiș.

În UNIFERO am reântâlnit oameni deosebiți, cu preocupări deosebite. Mă bucur că fac parte din această “echipa”. Prof. Jenica ROMANICA, Vatra Dornei

Mă simt din ce în ce mai “UNIFEROINA”! Mulțumesc pentru că existați. Numai gânduri bune. Rita SEFFER, București.

Mă onorează invitația de a face parte din această mare familie unde redescoperim cât de importante suntem, ce rol avem și putem avea în viața familiei și a comunității din România și de oriunde. Cu deosebită stimă și speranță că voi fi mereu alături de UNIFERO, Monica SOFRON, președinte Asociatia Umanitara “Codrin” – Ocrotiti copiii ce vor ramâne doar copii”, și Cornel SOFRON, Piatra Neamț.

Sunt prezent pentru a treia oara la o conferință UNIFERO Inc. “Învață, Iubește, Trăiește”. O deviză care unește și mobilizează. Pentru mine, aceasta este o ediție minunată deoarece am obținut premii la Concursul de Creație Literară pentru Adulți și am avut ocazia să reîntâlnesc oameni deosebiți dar și să cunosc direct personalități pe care le cunoșteam doar de la televizor. Mult success și viată lungă UNIFERO! Cu apreciere, Prof. Ioan VISOSCHI, Colegiul National “Nicolae Iorga”, Vălenii de Munte, RO.

Mă numesc Elena VOLCINSCHI, scriitor și președinte a Clubului Internațional al Pensionarilor fără vârstă “Lucky Marinescu”, București. Sunt onorată să fiu în acest an invitată la Conferința UNIFERO prezidată de minunata doamnă Smaranda Livescu. Sunt de asemenea onorată de această participare unde mă simt ca într-o mare și minunată familie în care am prezentat antologia” Recurs pentru copilărie și volumul “Iubita Doamnă”. Am oferit și volume cadou. Multe mulțumiri dragei noastre Smaranda Livescu pe care o iubim, o apreciem, bucurându-ne că îi putem fi alături, sper, pentru încă mulți ani de acum încolo. Elena VOLCINSCHI, București.

    A fost o a 9-a Conferință Internațională UNIFERO excelentă! La evenimentele UNIFERO am participat pentru prima data la a 5-a ediție, ținută la București. Zilele acestea am reântâlnit-o astfel pe Smaranda Livescu (pe care am cunoscut-o în 1993, când a reprezentat Radio Romania Internațional la o conferință Radio. Smaranda este o persoana extraordinară și prin acțiunile pe care le initiază și conduce. Mă bucur că prin crearea UNIFERO ne strânge într-o adunare selectă de persoane gânditoare, pregătite și active pentru binele tuturor. Frederica DOCHINOIU, RRI, București.

Conferința aceasta a Organizației Nonprofit UNIFERO a fost foarte frumoasă și educativă. Mă bucur că s-au discutat și prezentat teme și subiecte importante, a fost relaxant și m-am simțit excelent printre colegii aflați la eveniment, patru zile. Mulțumiri și felicitări! Victorita DUȚU, București.

O atmosferă vibrantă, plină de emoție, o întilnire cu oameni deosebiți din România și din alte țări. Evenimentul va rămâne multă vreme în sufletul meu. Vă îmbrățișez și sper să realizăm multe lucruri frumoase împreună. Mulțumesc.

Serena ADLER, Radio Shalom, București.

Corectură text: Red. șef. adj Gabriella Costescu

Written by: Echipa RadioTV Unirea

Rate it

Previous post

Presa

News247WorldPress A UK News Agency

Într-un articol recent publicat pe pagina de internet a Agenției de Știri News247WorldPress (Marea Britanie) RadioTV Unirea este apreciat pentru activitatea edificatoare din diasporă în cadrul comunității și activității media. "Modelul RADIO TV Unirea  este necesar consolidarii Diaspora. Romanii din Diaspora nu au forta unui cuvant datorita  lipsei de infrastructura Mass Media si unitatea ideilor pentru care au imigrat. Statul de Drept, Lupta Anticoruptie, insanatosirea sistemului politic romanesc,participarea activa la […]

today30 August 2016 18


Similar posts

Presa

Războiul Hamas, interviu cu prof. Ada Aharoni

Războiul Hamas - Israel, din 7 octombrie 2023 până în 10 ianuarie 2024   Interviu al jurnalistei Lucretia Berzintu cu prof. Ada Aharoni, fondatoare și președinte mondial al Forumului Internațional pentru Literatură și Cultură pentru Pace (IFLAC)   Hamas este o organizație teroristă islamistă palestiniană. Scopul său declarat este distrugerea […]

today26 January 2024 11

0%