FII Alături de noi

Dragi ascultători și telespectatori,

Suntem Radio TV Unirea Wiener Neustadt și suntem aici pentru voi, comunitatea noastră dragă! Cu o misiune dedicată de a vă aduce cele mai proaspete știri locale, programe interesante și evenimente captivante, ne străduim să fim o voce autentică și un sprijin pentru toți românii din Diaspora.

Dar pentru a continua să vă oferim aceste servicii de calitate și pentru a ne dezvolta, avem nevoie de ajutorul vostru. Fiecare donație, fie că este mare sau mică, face o diferență enormă pentru noi. Aceste fonduri ne ajută să investim în echipamente noi, să susținem proiecte inovatoare și să ne extindem capacitatea de a vă aduce conținut de cea mai înaltă calitate.

Vă rugăm să luați în considerare să faceți o donație către Radio TV Unirea Wiener Neustadt. Fiecare contribuție este valoroasă și apreciată și ne va ajuta să continuăm să vă servim cu pasiune și dedicare.

Pentru a face o donație sau pentru mai multe informații despre cum puteți sprijini Radio TV Unirea Wiener Neustadt, vă rugăm să ne contactați sau să vizitați site-ul nostru.

Mulțumim din suflet pentru susținerea voastră!

Cu drag,
Echipa Radio TV Unirea Wiener Neustadt

Sponsorii noștrii

Partener media

BD WEBDESIGN WIEN

Oferă serviicii complete de webdesign, grafică, SEO.

Mai  multe informații

https://www.bdwebdesign.at

0%