Presa

Cloud&Cyber Security Expo 2020

today14 March 2020 15

Background
share close

În zilele de 11-12 martie a.c. la Complexul Expozițional ExCel (Londra, Anglia) s-a desfăşurat evenimentul Cloud&Cyber Security Expo 2020.

Cloud&Cyber Security Expo este cel mai mare eveniment din domeniul cloud şi al securităţii cibernetice din Regatul Unit, care a reunit furnizori de top, peste 160 de vorbitori, experţi, analişti, ingineri IT.

Acesta a fost co-localizat împreună cu alte evenimente:Cloud Expo Europe, DevOps Live, Smart IoT, Big Data & AI World, Blockchain Technology World şi Data Centre World.

”În spaţiile digitale contemporane în care numărul provocărilor este în creştere, o puternică avangardă este esenţială. Fiecare organizaţie trebuie să-şi ridice apărarea şi să se protejeze de posibilele acţiuni ale criminalităţii informatice. Cloud&Cyber Security Expo 2020 este singurul loc în care puteţi experimenta cele mai actualizate soluţii.” Tom Vine, Group Event Director, Cloud&Cyber Security Expo

Vizitatorii au avut ocazia să afle despre noile ameninţări ale internetului, să se întâlnească cu profesionişti din domeniu, să asiste la discursuri pe subiecte interesante (protecţia datelor, securitatea aplicaţiei, detectarea ameninţărilor, securizarea reţelelor, etc.).Organizatorii au luat măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID-19 pentru o derulare sigură şi de succes a expoziţiei.

 

 

 

 

 

Corespondent: Ion-Marius Tatomir

Written by: Echipa RadioTV Unirea

Rate it

Previous post

Presa

Smaranda Mada Livescu > ‎UNIFERO, un ACASA pentru femei de pretutindeni si suporterii lor

— Susman Ionela Carmen és Elena Santamaria társaságában.Cu ocazia celei de a XIII a Conferinte Internationale UNIFERO (Iulie 11-13, BRASOV), va avea loc si Primul Targ de Carte si Reviste (in limba romana si in alte limbi) initiat de organizatia noastra. El este deschis tuturor scriitorilor romani si straini, cat si editurilor din Romania si dinafara ei. O sectiune noua: Concurs de interpretare (poezie; sceneta; dialog comic) Va asteptam sa participati […]

today5 March 2020 50

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sponsori
0%