Simona Dumitriu

Background

Cred că Radioul este locul unde un împătimit de muzică şi un absolvent de Conservator îşi găseşte împlinirea. De aceea eu cred ca am avut întotdeauna noroc pentru că de mai bine de 20 de ani fac Radio. Fiecare lucru pe care l-am facut  până acum  în Radio mi-a adus un plus de experienţă şi mi-a folosit mai devreme sau mai târziu în activitatea mea . Cel mai bun exemplu este cel legat de cei 6 ani pe care i-am petrecut la Redacţia Teatru , emisiuni scenarizate, Teatru pentru copii.

Din fericire  nu pot spune ca am avut emisiuni la care să particip sau pe care să le realizez doar “ca să bifez o acţiune” după cum îi plăcea fostului meu şef, Florian Pittiş să spună ( în perioada în care am fost realizator coordinator la Radio România Tineret :1999- 2002). Fiecare emisiune  păstrează câte ceva din personalitatea mea.

Sunt încantata să mă alatur echipei Radio TV Unirea. Îmi doresc  să  redescopăr împreună cu ascultatorii mici şi mari, secretele  lumii muzicale şi frumuseţea sunetelor asezate de creatori în asa fel încât să ne ducă spre lumi nebănuite nouă.

Rate it

Director muzical

0%